SL  |  EN 

Novice in dogodki

Novice in dogodki

DnnForge - NewsArticles

12.03.2018
Generalni sekretar Stalne arbitraže pri GZS, mag. Marko Djinović bo na CMS-jevem dogodku 19. marca 2018 v Ljubljani,  spregovoril o vlogi korporativnih pravnikov v arbitražnem postopku in reševanju gospodarskih sporov.

Generalni sekretar Stalne arbitraže pri GZS, mag. Marko Djinović bo v prispevku »Sodelovanje med korporativnim pravnikom in odvetnikom v arbitražnem postopku« spregovoril o tem, kako oblikovati okvirno check-listo vprašanj, na katera si mora korporativni pravnik odgovoriti, če želi učinkovito sodelovati z odvetnikom, s ciljem stroškovne in časovne optimizacije arbitražnega postopka. 

Dogodek bo potekal v ponedeljek 19. marca 2018 od 15.30 do 16.30 uri v prostorih Odvetniške pisarne CMS Reich-Rohrwig Hainz - Podružnica v Sloveniji, Bleiweisova cesta 30, Ljubljana.


****

Stalna arbitraža v Sloveniji letos praznuje 90-letnico svojega delovanja in ob temu izjemnemu jubileju vas kot edina globalna odvetniška pisarna v Sloveniji, vabimo na kratko popoldansko predstavitev in prijetno druženje ob izbrani pijači in prigrizku, kjer se boste lahko seznanili o vseh prednostih in pomanjkljivostih arbitražnega postopka.

Pridobili boste poglobljeno razumevanje o regulativi arbitražnega postopka na slovenskem območju, spoznali možne pasti na poti do razglasitve arbitražne odločbe ter dobili vpogled v potek arbitraže na Dunaju.

Zakaj se udeležiti?

  • Ker je reševanje sporov v gospodarstvu neizogibna pot k iskanju boljših končnih rešitev;
  • Ker je pomembno poznati načine alternativnih reševanj sporov ter razumeti njihove posebnosti;
  • Ker je to enkratna priložnost, da pridobite tovrstne informacije s strani specializiranih strokovnjakov iz mednarodne odvetniške pisarne in izkušenih gostujočih predavateljev;
  • Ker lahko vzpostavite stike z ostalimi udeleženci iz gospodarstva in podelite dragocene medsebojne izkušnje.

Z nami bosta tudi gostujoča predavatelja:

  • Ga. Karollus-Bruner Daniela, partner pri CMS RRH Avstrija, strokovnjakinja na področju litigacij in arbitražnega prava;
  • G. Marko Djinović, generalni sekretar iz Sekretariata Stalne arbitraže pri GZS.

Prosimo vas, da vašo udeležbo potrdite s klikom na »Prijava na dogodek«. Prijave potekajo do zapolnitve mest in najkasneje do petka 16.3. Ob registraciji na dogodek boste prejeli tudi celoten program dogodka. Za vsa dodatna vprašanja, prijavo in informacije se lahko obrnete na: Eva.Rakuscek-Mastnak@cms-rrh.com.

Veselimo se srečanja z vami in vas ob temu lepo pozdravljamo,

Odvetniška pisarna CMS Reich-Rohrwig Hainz - Podružnica v Sloveniji