SL  |  EN 

Novice in dogodki

Novice in dogodki

DnnForge - NewsArticles

25.04.2022


Arbitraža pri Zavarovalnici Triglav d.d. letos praznuje častitljivih 40 let. Ustanova, ki deluje v obliki stalnega fakultativnega razsodišča, pri svojem delu pa je samostojna in neodvisna, ima izmed vseh izvensodnih postopkov za reševanje sporov na področju zavarovalništva najdaljšo in najbogatejšo tradicijo.

V luči jubileja Arbitraža pri Zavarovalnici Triglav pripravlja poseben slavnostni dogodek, ki bo v četrtek, 5. maja 2022 v Hotelu Mons, Four Points by Sheraton v Ljubljani.

Vljudno vabljeni vsi, ki se želite seznaniti z delom Arbitraže pri Zavarovalnici Triglav, vlogo in nalogami arbitrov, njihovo integriteto in etiko ter z razlikami med arbitražnim in sodnim postopkom.

Kotizacije ni.

Program dogodka.

Prijave: prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite do 30. 4. 2022 na tej povezavi.

Generalni sekretar Stalne arbitraže pri GZS mag. Marko Djinović bo na slavnostnem dogodku sodeloval s predavanjem »Vloga in naloge arbitrov v gospodarski arbitraži«. Ob tej priložnosti je mag. Djinović dejal: »Arbitraži pri Zavarovalnici Triglav d.d. iskreno čestitamo ob okroglem jubileju! 40 let delovanja je pokazatelj zrelosti institucije in zaupanja uporabnikov. Tega se dobro zavedamo tudi na Stalni arbitraži pri GZS, ki letos obeležuje že 94 let delovanja. Po eni strani smo lahko upravičeno ponosni na bogastvo, ki smo ga ustvarili v preteklosti, po drugi strani pa v preteklosti ne smemo zastati. Zato je ključno, da arbitražne institucije znamo dolgoletno zaupanje uporabnikov upravičiti tudi pri spoprijemanju z izzivi sedanjosti in prihodnosti in da bomo še uspešnejši kot doslej.«