SL  |  EN 

Novice in dogodki

Novice in dogodki

DnnForge - NewsArticles

07.11.2016
Generalni sekretar Stalne arbitraže pri GZS, mag. Marko Djinović bo 17. novembra 2016 na Dnevih gradbenega prava v Laškem udeležencem predstavil arbitražno reševanje gradbenih sporov.

Spregovoril bo o oblikovanju učinkovite arbitražne klavzule v gradbeni pogodbi in na primerih iz prakse Stalne arbitraže pri GZS predstavil klasični in pospešeni arbitražni postopek v gradbenih sporih.

Na Dnevih gradbenega prava bodo natančneje pojasnjene največje težave, s katerimi se udeleženci pri gradnji srečujejo v zadnjih letih, ob tem pa bodo ponujeni tudi tehtni in poglobljeni odgovori. Na srečanju bodo predavatelji iz prakse razčlenili konkretne rešitve in zbrali predloge dobre prakse ter udeležencem predstavili načine, kako se izogniti sporom in zahtevkom, ki izvirajo iz gradbenih projektov.

Na Dneve gradbenega prava so vabljeni tako investitorji kakor tudi izvajalci projektanti ter nadzorniki in inženirji, saj se ob perečih vprašanjih velik poudarek daje prav dobremu sodelovanju vseh udeležencev pri gradnji. 

Dnevi gradbenega prava bodo potekali v sredo, 16., in četrtek, 17. novembra 2016, v Laškem, kongresni center Thermana park Laško.

Dneve gradbenega prava organizira Uradni list RS v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije-Zbornico gradbeništva in industrije gradbenega materiala.

Več informacij najdete na spletni strani: http://dgp.uradni-list.si